Maak het verschil met de juiste party gadgets!

Maak het verschil met de juiste party gadgets!

This is family business

Anderen helpen onvergetelijke momenten te creëren, daar doen we het als 2de generatie familiebedrijf voor. Ons team van feestwetenschappers is constant op zoek naar innovatieve artikelen, brainstormt over wilde feestideeën en probeert nauwgezet de laatste trends te volgen (professionele confetti shooters van MagicFX zijn zoooo in nu, wij zijn alvast fan!).

Het maakt niet uit of je een verjaardagsfeest viert van je oma of een festival organiseert voor 20 000 bezoekers, elk feest verdient het om buitengewoon te zijn!

Wat ons betreft is een feest organiseren niet zomaar iets wat je op 1,2,3 doet. Oh, nee nee nee, het is vooral goed plannen, marketing uitdenken, passende decoratie bestellen, goede muziek voorzien en zelfs nadenken over welke kleur tyvek polsbandjes je medewerkers moeten dragen. 

We zijn er vast van overtuigd dat je bij Eventgadgets dé perfecte tools en party gadgets zal vinden om de juiste Wow-factor te bekomen en alles organisatorisch op de rails te krijgen.

Eventgadgets.be - 24/7 shoppen met een ruim assortiment artikelen. Geniet van onze gebruiksvriendelijke webshop en vertrouw op onze oprechte expertise en klantenservice.

Ons doel is om jou, als feestvierder of organisator, te inspireren met het bedenken van unieke decoratieve ideeën en feestartikelen om al uw evenementen en feesten speciaal te maken. We doen dit met een zeer correcte service en ondersteuning om u te helpen beslissen wat u nodig heeft, rekening houdende met ieders budget.

Of je nu op zoek bent naar decoratie- of feestartikelen voor een tuinfeest, festival, fuif voor je jeugdvereniging, voetbalmatch, café, trouwfeest, discotheek, verjaardag, jeugdhuis, carnaval of internationale beurs. Bij Eventgadgets kan je altijd terecht voor de juiste inspirerende ideeën met een ruim aanbod van meer dan duizenden producten!  

Hoe kan je je bezoekers de beste tijd van hun leven bezorgen?! Een vraag waar je als organisator heel veel energie insteekt!
De tijd om enkel wat muziek, bier en wat hapjes te voorzien ligt lang achter ons. Je gasten verwachten altijd meer, meer spektakel, meer beleving, meer entertainment.

Hierin willen wij u graag van dienst zijn. Wij zijn er om u te helpen met het uitkiezen van de juiste party gadgets, decoratie, feestartikelen, ... Gaat het over de keuze van de juiste lampion, LED lichtstaaf of professionele lanyards? Of ben je op zoek naar bedrukte polsbandjes of onbreekbare polycarbonaat bierglazen? De aankoop van dé juiste event artikelen is een kunst.

Vergeet ook niet dat veel van je (niet-)bezoekers na je evenement gretig foto's en video's zullen gaan delen en bekijken via sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en TikTok .
Met als resultaat, extra reclame en zeer goede sfeerfoto's! 

Online shoppen tijdens en na de 1,5 meter maatschappij

Op dit moment van schrijven is corona, spijtig genoeg, nog altijd nieuwsfeit nummer 1 in alle mogelijke landen. Een tijdje geleden zijn de regels betreffende sociale contacten zelfs verstrengd, laat staan dat events en horeca snel kunnen opengaan. Iedereen blijft (verplicht) thuis en wil liever geen massabijeenkomsten bezoeken. Wat natuurlijk niet maakt dat je nu al kan plannen voor de toekomst.

Wij zijn er zeker van dat, eens er versoepelingen komen, je klanten zullen staan springen om je horecazaak of evenement te bezoeken. We merken ook op dat meer en meer organisaties starten met de online voorverkopen van tickets. Zij die nu al startten, zijn in een mum van tijd uitverkocht!

Dit weten we uit goede bron via EventSquare.co ;-).
De massa kan niet wachten, nu de overheid nog!

We leren je graag kennen

Met onze webshop willen we graag een persoonlijke of online brug maken tussen u als organisator en ons als leverancier van de juiste feestartikelen. We doen dit om te weten te komen wat jullie behoeftes zijn en wat wij voor jullie kunnen betekenen voor toekomstige evenementen.

Heb je een tekort aan inspiratie? Spreek ons gerust vrijblijvend aan via chat of e-mail. Wij zijn er zeker van dat er altijd wel een juist feestartikel bestaat voor ieders budget om net die meerwaarde te creëren op je evenement. Wij zijn er voor u!

Tot snel!


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »