Organisator tools (must have's)

De ultieme tools of 'must have's' voor een feilloze organisatie van een evenement!

Is het je eerste organisatie of je honderdste evenement, het organiseren van een event bezorgt je altijd wel wat stress. Het is niet voor niets dat het organiseren van events uitgeroepen is door Forbes en Careercast tot één van de meest stressvolle jobs ter wereld.  

In deze categorie willen we belangrijke 'organisator tools' samenbrengen waardoor je door enkele simpele klikken de juiste artikelen kan bestellen. Dit telkens tegen zeer goedkope pakketprijzen!

Lanyards al dan niet bedrukken: Denk aan keycords of lanyards bedrukken, papieren of tyvek polsbandjes, stoffen of textiel polsbandjes, zelf festivalsbandjes ontwerpen, lanyards kopen, lanyards bedrukken, sleutellinten met logo of toch maar gaan voor onbedrukte goedkope lanyards. Het kan allemaal!

Beveiliging is één van de voornaamste punten op de to-do lijst bij de organisatie van een festival of groot evenement. Daarom maken veel organisatoren gebruik van festivalbandjes of polsbandjes met ticketsysteem. De scanning van de polsbandjes aan de ingang zorgt voor een vlotte doorgang en hierdoor kunnen lange wachtrijen vermeden worden. Eveneens biedt het de mogelijkheid om op ieder moment juist te weten hoeveel bezoekers op het festivalterrein zijn. Eventgadgets.be biedt verschillende mogelijkheden: tyvek polsbandjes, PVC polyband polsbandjes, stoffen polsbandjes met metalen afsluiting of plastieke afsluiting, etc. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Om meer controle te houden op financieel vlak en een goede organisatie achter de toog te waarborgen, zijn jetons essentieel geworden bij de organisatie van een evenement. Wij bieden ook hier diverse mogelijkheden. De jetons met logo zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Bovendien geeft dit een ideale mogelijkheid om uw evenement of sponsor nog meer op de voorgrond te zetten. De bedrukte jetons zijn van topkwaliteit met een onslijtbare foliedruk en dus ook herbruikbaar.

Dé perfecte give-away tijdens je evenement, bedrijfsfeest of festival zijn onze goedkope oordopjes of gehoorbeschermers. Per set festival oordopjes leveren wij een plastic doosje met een sticker bovenop mee. Het voordeel van dit opbergdoosje is dat je bezoekers deze geluid gehoorbeschermers niet zullen weggooien maar zullen bewaren tot na je evenement, waar natuurlijk jullie reclame op staat, handig en slim toch?
We merken zelfs dat deze doosjes op nachttafels van slaapkamers bij de mensen thuis belanden, betere reclame en dichter bij je doelgroep ga je toch niet komen? ;-)

Je merkt het al, dit is een leuk overzicht van enkele 'must haves' die elke organisatie zal nodig hebben. Ontdek onze super lage pakketprijzen en correcte klantenservice!

Had je een ander specifiek artikel in gedachten en kan je deze niet vinden? Wij denken graag met je mee! Mail ons met een beschrijving en het aantal stuks je nodig hebt en wij gaan vrijblijvend op zoek voor je bij onze producenten en leveranciers! 

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »