Wegwerp poncho transparant

Met kap - 0,02mm dikte - Maat: One size fits all - Kleur: transparant

€58,00 Incl. btw
€47,93 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58 / Stuk
Niet beschikbaar
Wegwerp poncho oranje

Met kap - 0,02mm dikte - Maat: One size fits all - Kleur: oranje

€58,00 Incl. btw
€47,93 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58 / Stuk
Niet beschikbaar
Wegwerp poncho roos

Met kap - 0,02mm dikte - Maat: One size fits all - Kleur: roos

€58,00 Incl. btw
€47,93 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58 / Stuk
Niet beschikbaar
Poncho met sticker - transparant

Met kap - 0,02mm dikte - Maat: One size fits all - Kleur: transparant

€390,00 Incl. btw
€322,31 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,78 / Stuk
Niet beschikbaar

Sinds een decennia zijn de grootschalige discotheken en clubs ingeruild voor grote festivals en events. Met deze aanpassing in het uitgangsleven zijn de gebruikersproducten, organisator tools en feestartikelen ook mee geëvolueerd. Bij de outdoor events is het weer een zeer belangrijke factor geworden. Hier is de wegwerp regenponcho een echte must om in te investeren.
Wij leveren deze poncho's in verschillende kleuren en tegen zeer lage tarieven!

Regenponcho's, elke organisator moet deze in huis hebben! 

Goedkope wegwerp regenponcho's moet je als organisator altijd achter de hand hebben, zoals geweten is het weer zeer veranderlijk in België en Nederland. De regen kan je feest letterlijk in het water laten lopen. Wat een significant omzetverlies teweeg brengt. Het is 

Helaas hebben we het weer niet in de hand en zorgt slecht weer altijd voor onverwacht omzet verlies. Daarom is het noodzakelijk om een 'regenplan' te hebben. Dit kan in de vorm van extra tenten voorzien, maar ook ruime aantallen goedkope regenponcho's te voorzien.  Dit om je klanten te helpen droog te blijven, en zeker om te vermijden dat ze naar huis gaan. Want niemand wil kletsnat zijn toch?

Ook voor je vrijwilligers en/of medewerkers is het een extra geste om deze leuke poncho's online te voorzien bij regenachtig weer. Deze kleine investering haal je er zo weer uit door je blijk van respect en vertrouwen in je team. Ontdek ook onze goedkope oordopjeslanyards en andere organisator tools op onze 100% Belgische webshop.

Al onze feest- en decoratieartikelen kan je als particulier of zelfstandige inkopen tegen groothandelsprijzen!

Het merendeel van onze klanten zijn grote evenementen, horeca en gewone zelfstandigen die in grote pakketaantallen inkopen. Dankzij deze grote volumes en ons opgebouwd netwerk kunnen we ook particulieren en kleinere of startende organisatoren onze groothandelsprijzen aanbieden tegen dezelfde kwaliteit. Een echte win-win situatie dus.

Ontdek al onze andere goedkope feestartikelen en feestdecoratie op Eventgadgets.be!

Ter info, als zelfstandige krijg je automatisch een factuur van je bestelling bij het invullen van je zakelijke gegevens. Particulieren krijgen een standaard betaalbevestiging.

 
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »