Kerstmutsen - Geel

Kleur: Geel - One size fits all - Materiaal: Vilt

€7,00 Incl. btw
€5,79 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58
Beschikbaar
Kerstmutsen - Blauw

Kleur: Blauw - One size fits all - Materiaal: Vilt

€7,00 Incl. btw
€5,79 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58
Beschikbaar
Kerstmutsen - Rood

Kleur: Rood - One size fits all - Materiaal: Vilt

€7,00 Incl. btw
€5,79 Excl. btw Max. eenheidsprijs: €0,58
Beschikbaar

De leukste kerstsfeer dankzij Eventgadgets.be!

Kerstmis is de afgelopen jaren veel meer dan thuis met familie eten en geschenken uitpakken. De animatie rondom kerstmis is alsmaar meer belangrijk geworden. Zo is het belangrijk voor elk café, discotheek, winkel of evenement dat je de juiste decoratie en kerstartikelen hebt staan om de gezelligheid te optimaliseren. Voor elk event de juiste decoratie, al sinds 1989 onze dagtaak bij Eventgadgets!

De juiste kerst artikelen om het verschil te maken met je zaak of feest


Het kerstfeest is s de meest gezellige tijd van het jaar, niet? Om de feestdagen om te tunen naar de gezelligste dagen van het jaar, is het van belang dat je de juiste investeringen en keuzes maakt voor leuke kerstartikelen. Dit kan gaan van een leuke kerstboom, slingers tot de juiste kleur van kerstmuts. Het kan niet zot genoeg zijn om meer sfeer in huis te halen toch? 

Kerstmutsen, elk jaar de klassieker en must have voor elke organisator en horeca-uitbater!

Dat je altijd een reeks kerstmutsen in huis moet hebben moeten we je wss. niet meer vertellen, bijna elk horeca-gelegenheid gebruikt deze kerstmutsen als giveaway voor de klanten. Het blijft een mooi en gezellig uitzicht als iedereen de juiste muts op heeft.

Bedrukbare kerstmutsen 

Personaliseer nu je kerstmuts met je eigen logo of tekst! Investeer in marketing en herkenbaarheid. Jaren later zullen je bezoekers deze kerstmutsen nog altijd gebruiken op allerhande events en feesten.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »