Led foam sticks; dé onmisbare feestgadget

 Led foam sticks; dé onmisbare feestgadget

Eventgadgets heeft gezien hoe led foam sticks een ongekende populariteit bereikten op grote festivals. Deze innovatieve feestaccessoires zorgden voor spectaculaire beelden in aftermovies en foto's, waarbij het publiek verlicht werd door de levendige kleuren van de led sticks. Tegenwoordig zijn deze LED Foam sticks een vast gezicht op het merendeel van de festivals, dankzij hun aanhoudende populariteit.

 

Van sfeermaker tot marketinginstrument!

De led foam sticks zijn uitgegroeid tot meer dan slechts een visueel spektakel op festivals en events. Hun populariteit is niet alleen te danken aan hun opvallende en kleurrijke verschijning. Deze foam sticks hebben zich ontwikkeld tot een krachtig marketinginstrument. Wanneer ze het publiek in worden gegooid, worden ze snel het middelpunt van de aandacht. Dit is vaak het moment waarop festivalbezoekers beginnen met het vastleggen en delen van hun ervaringen op sociale media, wat de sticks omvormt tot een 'trigger' voor online promotie van het evenement.

Eventgadgets heeft deze trend opgemerkt en biedt nu de mogelijkheid om de foam sticks te personaliseren met een uniek stickerontwerp, wat zowel online als offline voor promotie zorgt. Deze gepersonaliseerde sticks zijn ook perfect als merchandise voor concerten en andere evenementen. Kijk voor meer informatie op onze website via volgende link, of neem hiervoor vrijblijvend contact op via [email protected]

 

 

Gepersonaliseerde foam sticks buiten het festivalterrein

Ondanks dat ze niet nieuw meer zijn, blijven foam sticks enorm geliefd. Grote bedrijven zetten ze steeds vaker in als promotieartikel of give-away. Zo hebben klanten zoals Mediamarkt, Unilever, en Tomorrowland de bestickerde foam sticks gebruikt voor diverse gelegenheden, van openingen tot bedrijfsfeesten, waarmee de populariteit van dit feestitem zich zeer snel uitbreidt.

 

Foam sticks: een hit op privéfeesten

Niet alleen op festivals en bij bedrijven zijn de foam sticks een succes, maar ook op privéfeesten van particulieren zoals bruiloften en verjaardagen. Ze zorgen voor een onvergetelijke sfeer en, dankzij de betaalbare prijs, is deze toegankelijk voor iedereen.

De populariteit van de bruiloft foam sticks heeft zelfs geleid tot de ontwikkeling van een speciale "wedding foam stick" voor ons assortiment. Neem gerust contact op voor meer info!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »