Veilige en duurzame onbreekbare bekers van polycarbonaat: de bondgenoot van elke organisator en horeca uitbater!

Veilige en duurzame onbreekbare bekers van polycarbonaat: de bondgenoot van elke organisator en horeca uitbater!

Veilige en duurzame onbreekbare bekers van polycarbonaat: de bondgenoot van elke organisator en horeca uitbater!

Voor wie zijn deze herbruikbare kunststof glazen een absolute meerwaarde?


Iedereen die op een elegante, veilige en ecologische wijze een evenement wilt organiseren; van horeca uitbaters, organisatoren van evenementen tot verenigingen, de hotelindustrie en particulieren.

Vroeger werden kunststof glazen vooral gebruikt tijdens grote evenementen, maar daar zie je de laatste jaren een enorme verandering in. Dit wegens de snelle ontwikkelingen op het gebied van de polycarbonaat en polypropyleen glazen.
De keuze ging toen uit naar kunststof glazen omwille van economische en praktische redenen. Nu zien wij echter dat zowel organisatoren als particulieren de esthetische kant bekijken en dat dit de hoofdreden is om kunststof glazen te kopen.


Ontdek onze professionele kunststof champagneglazen en kunststof wijnglazen maar eens, galant en amper van echt glas te onderscheiden!

Waarom kiezen voor Polycarbonaat glazen?


We sommen de grootste redenen even op waarom horeca uitbaters, beach clubs, event-organisatoren, pop-up zomerbars, festival organisatoren en particulieren kiezen voor polycarbonaat bekers in plaats van een klassiek glas:


Esthetisch


Wij hebben voor elk drankje een overeenkomstig, mooi design glas. Onze laatste generatie glazen zijn in staat om krachtig aandacht te trekken dankzij hun transparantie. Het merendeel van je dranken en likeuren zullen er helderder en kleurrijker uitzien en de consumptie bevorderen. De tijden van lelijke plastic bekers licht ver achter ons!


Hygiëne


Wist je dat polycarbonaat bekers en glazen het meest geschikt zijn om de hygiëne maximaal te behouden? Dit materiaal zal minder bacteriën vasthouden dan klassieke glazen en wegwerpbekers. Daar sta je toch van te kijken?


Veiligheid en regelgeving


Polycarbonaat glazen zijn veel beter bestand tegen vallen, stoten en krassen. Ze zijn echt ontworpen om fysieke en thermische schokken te weerstaan, dit voor alle locaties en weersomstandigheden.

Bij veel lokale instanties ben je volgens de reglementeringen zelfs verplicht om gebruik te maken van herbruikbare eco bekers. Dit in eerste instantie uit ecologisch aspect, maar vooral ook omwille van de veiligheid. Het aantal snij- en steekincidenten ligt drastisch lager bij organisaties en horeca waar ze gebruik maken van kunststof drinkglazen!

Goede blijvende investering


Dankzij de stevigheid kunt u met één investering jarenlang gebruik maken van dezelfde vaatwasbestendige onbreekbare glazen. Alsook hoef je je geen zorgen te maken over gebroken of bekraste glazen. Het gebruik van onze kunststof glazen heeft een rechtstreeks positief effect op je financieel resultaat en op het milieu.
Testen in labo's hebben aangetoond dat bekers uit polycarbonaat tussen de vijfhonderd en duizend maal hergebruikt kunnen worden. Ruim voldoende toch?

Kunststof polycarbonaat bekers zijn letterlijk de toekomst op alle soorten feestjes en voor de horeca!


Soorten glazen van polycarbonaat


Zoals je wel weet, zijn niet alle glazen hetzelfde en heb je eindeloze mogelijkheden op vlak van vorm en afmetingen. Hierin zijn de polycarbonaat glazen geen uitzondering. 

Je hebt polycarbonaat bierglazen en herbruikbare eco bekers, plastic shotglazen en natuurlijk onze bekende herbruikbare cocktail en wijnglazen. Ook kan je nu onbreekbare bierpullen, champagnekoelers en schenkkannen online bestellen in polycarbonaat. Ontdek ze allemaal tegen de goedkoopste staffelprijzen, bedrukt of niet-bedrukt, op onze Eventgadgets webshop!


Polycarbonaat is zonder twijfel de beste vriend voor iedereen die zin heeft in een veilig en ecologisch feestje!


Kom vrijblijvend in contact met ons via e-mail, telefoon of chat. Twijfel nooit. 
We adviseren en helpen je graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »