De Rode Duivels zijn klaar voor het EK Voetbal, U toch ook?

De Rode Duivels zijn klaar voor het EK Voetbal, U toch ook?

Het 16e Europees kampioenschap voetbal komt eraan!

UEFA Euro 2020 was normaal gepland van 12 juni tot en met 12 juli 2020. Spijtig genoeg door het coronavirus is het hele tornooi een jaar uitgesteld naar 11 juni tot de finale op 11 juli 2021.
Het toernooi wordt, net zoals in 2020 het plan was, in elf stadions en evenveel landen gespeeld. Nog nooit waren zoveel landen gastheer, een waar Europees voetbalfestival!

 

Deviltime! Onze Belgische Rode duivels zijn er klaar voor!

Zet volgende 3 wedstrijden al maar in je agenda. De kans is groot dat deze wedstrijden in groep B nog maar opwarmertjes zijn voor onze nationale helden, wat denk je zelf?

  • 12 juni 2021 - België vs Rusland; Aftrap 20.00 uur te Sint-Petersburg
  • 17 juni 2021 - Denemarken vs België; Aftrap 17.00 uur te Kopenhagen
  • 21 juni 2021 - Finland vs België; Aftrap 20.00 uur te Sint-Petersburg

De huidige generatie Belgische voetballers is de strafste die ons land ooit heeft gehad. Het komende EK gaan ze echt potten breken!

Er zijn natuurlijk sleutelspelers die niet te vervangen zijn; Thibaut Courtois, één van de beste keepers ter wereld. De perfecte pases van Kevin De Bruyne en wat te zeggen van de wereldse dribbels van Eden Hazard, iets wat we nog nooit hebben meegemaakt in ons Belgenlandje.

En wie gaat voor de goals zorgen? Krachtpatser en wereldspits Romelu Lukaku natuurlijk, zeer straffe jongens, onze Belgische topvoetballers!

 

Is jouw event of horeca zaak al klaar voor de komende voetbalgekte?
Wij bieden een ruim en goedkoop assortiment in Belgische fanartikelen, ideaal voor je bedrijf, event of horecazaak!

De Rode duivels evenementen in ons land worden steeds gekker en gekker, daar gaat geen virus verschil in maken.

Goedkope gadgets om te supporteren kan je natuurlijk terugvinden in onze 100% Belgische webshop. Artikelen zoals Belgische autovlaggen, viking hoeden, spiegelhoesjes, hoeden, toeters, brillen, pruiken, decoratie, vlaggenlijnen, rode LED Foam sticks, confettikanonnen, ... . Noem maar op!

 

Boost de sfeer op de werkvloer en bestel EK-gadgets voor jouw werknemers.
Meer en meer bedrijven beseffen het belang om het groepsgevoel te stimuleren en zo de werksfeer te bevorderen. Het EK voetbal is hier het ideale moment voor. Of organiseer een pronostiek en deel wat Rode Duivels gadgets uit, sfeer gegarandeerd!


Bekijk zeker eens onze Rode Duivels fan-artikelen en kies de komende weken resoluut voor de Belgische driekleur! Eventgadgets levert snel en correct al zijn producten over de hele Benelux!

Kom vrijblijvend in contact met ons via e-mail, telefoon of chat. Twijfel nooit.

 

Tous ensemble, Tous ensemble, HEY ! HEY ! 


 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »