Opblaasbaar & strandballen

Een aantal jaar geleden hebben de opblaasbare of inflatable artikelen hun ingang gemaakt in de event-wereld. Wie had dit ooit gedacht? Meerdere opblaasbare feestartikelen worden in het publiek gesmeten om de sfeer te bevorderen of opgehangen als decoratie.

De oorsprong hiervan ligt bij een bekende DJ die het entertainen van het publiek belangrijker acht dan de muziek. Deze DJ gooide tijdens zijn dj-set 100den MEGA strandballen, opblaasdieren en andere feestartikelen in het publiek om de sfeer te boosten. Ondertussen zie je dit fenomeen meer en meer opduiken, een echte aanrader!

Wat we zeker niet mogen vergeten te vermelden is de populariteit van de opblaasbare roze flamingo, ontdek ons goedkoop en ruim assortiment (niet levende) flamingo's die je kan opblazen!

Een opblaas artikel kopen en uitgooien of als decoratie gebruiken, geeft onmiddellijk een extra zomers gevoel en een grote sfeerboost aan je evenement.

Ook de typische Hawaii party kom je meermaals tegen in België en Nederland. Organiseer je een zomers feest of een Hawaii feest dan zijn hawaii kransen of opblaas krokodillen ter decoratie zeker een aanrader. Sfeermakers moeten zeker niet duur zijn!

Spijtig genoeg kan het wel eens regen in België en Nederland. Voor die reden hebben we ook een ander leuk item in onze aanbieding: De wegwerp poncho!

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »