Polsbandjes als toegangscontrole op je evenement!

Polsbandjes als toegangscontrole op je evenement!

De wereld van Tyvek, polyband en stoffen polsbandjes - organisator, maak de juiste keuze!

Als het gaat om het bestellen van polsbandjes door event organisatoren, maakt ongeveer 70% van de organisatoren gebruik van onze tyvek polsbandjes, 21% stoffen bandjes en 9% de Polyband bandjes.


De tyvek bandjes worden vaak "papieren polsbandjes" genoemd en voelt zeer licht aan en heeft een bijna papierachtig uiterlijk. Deze is erg sterk en bijna niet te scheuren, waardoor het de meest bekende en betaalbare polsband op de markt is.

Echter, de polyband polsbandjes zijn sterk in opmars. Deze voelen aan als plastic maar zijn het niet. Straffer zelfs, ze zijn volledig vrij van PVC! Dus minder milieubelastend dan andere vormen van plastic bandjes.
Meestal bedrukken we ze in full-color tot mooi op de rand, waardoor de mogelijkheden qua ontwerp veel breder zijn. De uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame optie die veel langer of zelfs keer op keer gedragen kunnen worden.

Afgezien van onze tyvek en polyband bandjes, is er één stijl die, los van de prijszetting, ook enorm populair is: Polsbandjes van stof zijn een stijl die velen hebben gezien. Als uw lokale polsbandexpert zijn we hier om u te informeren over alle voordelen die dit polsbandje te bieden heeft.

Laat je polsbandjes bedrukken

Op maat gemaakte polsbandjes kunnen voor zo ongeveer alles worden gebruikt waar je zin in hebt, en aangezien we elke week bestellingen voor op maat gemaakte bandjes krijgen, beschouwen we onszelf als experts op het gebied van alle leuke opties.

Bedrukken met je bedrijfslogo of naam van je event 

Het aanbrengen van het lje logo/naam op de polsbandjes is een geweldige manier om de bekendheid te vergroten en uw evenement te commercialisering 

Het helpt ook om de veiligheid van uw evenement te vergroten door ervoor te zorgen dat mensen geen valse polsbandjes kunnen gebruiken om het evenement te laten crashen.

Sociale media

Vergroot het bewustzijn van sociale media door de Facebook-pagina of Twitter van uw bedrijf of evenement te plaatsen

Vraag mensen om foto's te maken en upload ze naar sociale media met een speciale hashtag voor je evenement. Maak er een wedstrijd van waarbij deelnemers een prijs kunnen winnen voor de beste foto!

Dit betrekt niet alleen de bezoekers van het evenement, maar fungeert ook als gratis reclame om de verkoop voor het evenement volgend jaar te verhogen!


Adverteren

Laat (event)sponsors hun logo's als reclame op de polsbandjes plaatsen.
Dit kan helpen om de kosten van de polsbandjes zelf of andere kosten van je evenement te dekken.


Onderscheid personeel en gasten

Bespaar geld door polsbandjes in verschillende kleuren te gebruiken om het personeel van het evenement te onderscheiden van gasten met een algemene toelating of eventuele VIP-gasten


Dus contacteer ons geheel vrijblijvend voor een scherpe offerte op maat voor uw evenement of bedrijf. Bedrukt of niet bedrukt met een zeer snelle levering over de gehele Benelux!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »