Handmatige confetti & streamer kanonnen - MagicFX

Zorg voor een onvergetelijke ervaring met onze Magic FX confetti shooters. Ideaal voor elk feest, zorgen ze voor een spectaculaire sfeer en ongeëvenaarde momenten. Upgrade je evenement met dit essentiële feestartikel en laat je publiek versteld staan. Bestel nu en maak je klaar voor een explosie van plezier en kleur!

Eerlijk, onze Magic FX confetti shooters zijn op dit moment de meest gebruiksvriendelijke, professionele en veilige confetti kanonnen die je in de wereld kan vinden. Deze confetti kanonnen worden enorm veel besteld door grote en kleine festivals, fuiven, horeca, trouwfeesten, carnaval, enzoverder... .

MagicFX is marktleider en één van de grotere spelers in de wereld op vlak van speciale effecten voor events, shows en horeca. Daarom hebben wij voor dit veilig en professioneel merk gekozen. De confetti shooters staan bekend voor hun veiligheid en krachtige verspreiding van confetti en streamers. Perfect te gebruiken voor alle mogelijke evenementen; van een klein privé verjaardagsfeest tot de grootste festivals.

Feestartikelen gebruiken tijdens je event is vandaag de dag een must geworden, bovenaan ons persoonlijk lijstje staan nog altijd de LED Foam sticks en opblaasbare artikelen, maar hierbij mogen zeker de confetti kanonnen niet vergeten worden. Je publiek moet je echt verwennen en een WOW-moment bezorgen, denk aan je reclame foto's op sociale media achteraf!


{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »