Een feest zonder ballonnen? Dat kan niet!

Ballonnen horen bij feesten. Ze vallen op, zijn in vele kleuren en vormen verkrijgbaar en bovendien goedkope feestdecoratie. Reden genoeg om ze toe te voegen aan je feestversiering.

Omdat ieder evenement andere versiering vraagt, hebben wij een uitgebreid gamma aan feest ballonnen voor je uitgezocht. De party ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren.

De toepassingen zijn eindeloos. Ballonnen kan je gebruiken voor alle evenementen en feesten. Van een verjaardagsfeest tot stadsfeest en van babyborrel tot groot festival.

Mag het iets meer zijn en zoek je stijlvolle decoratie? Dan zijn de chrome ballonnen een topper. De chrome ballon heeft een mooi spiegeleffect en straalt klasse uit. Perfect om een luxe event te decoreren. Zoek je goedkope ballonnen maar wil je toch een mooi glans effect behouden, ga dan voor de metallic ballonnen. Vergelijkbaar met de chrome ballonnen zijn de metallic ballonnen goedkoop en daardoor de meest verkochte feest ballonnen. 

Ben je een organisator van een festival of groot evenement en zoek je een echte eyecatcher? Kijk dan zeker eens naar de méga reuze ballonnen, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je het bescheiden houden, kies dan voor de ballon van 60cm. Mag het wat groter, dan hebben we de méga ballon van 91cm. Mag het nog groter? Kijk dan naar onze gigantische ballonnen van 130cm. Deze laatste zijn zo groot als een skippybal!!!
Hoe geweldig is het niet om de gigantische ballonnen in het publiek te gooien en over de feestvierders heen te laten gaan. Wedden dat veel foto's terug kan vinden op Instagram of Facebook?!

Méga ballonnen tegen zeer lage prijzen

Dankzij de laagste prijzen en uitgebreid gamma leveren wij de ballonnen voornamelijk aan grote festiviteiten en winkels. Uiteraard zijn particulieren ook steeds welkom. 

Mocht je op zoek zijn naar bepaalde feestdecoratie, organisatorische artikelen of feestartikelen en vind je deze niet terug op onze website? Contacteer ons dan zodat wij mee op zoek kunnen gaan bij onze leveranciers.

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »