Ruim aanbod onbreekbare kunststof bekers voor events en horeca!

Geen gewonden tijdens een feestnacht!

Vermits glas enorm breekbaar is en een groot risico geeft op gewonde feestvierders hebben veel organisators en horecauitbaters de overstap gemaakt naar drinkglazen uit polycarbonaat.

Polycarbonaat is een kunststofsoort, enorm hard en haast onbreekbaar: enkel maar voordelen dus!

Omdat het oog ook wat wil, hebben wij zeer mooie design kunststofglazen in de aanbieding: stevige plastic champagneglazen, wijnglazen, cocktailglazen, longdrinkglazen of halve liters, we kunnen ze allemaal aanbieden. 
Voor ieder feest of gelegenheid, voor elke zomerbar, discotheek, horecazaak of trendy beach bar hebben wij de geschikte drinkglazen.

Zo kan je de onbreekbare plastic champagneglazen vaak terugvinden op bedrijfsfeesten, bruiloften, luxe evenementen, verjaardagsfeesten en barbecues.

De stevigheid van het kunststofglas zorgt ook voor herbruikbaarheid. Hierdoor zal er minder afval te ruimen zijn op het einde van het festival of feest. En bovendien draag je op deze manier ook nog bij tot een beter leefmilieu. Testen in labo's hebben aangetoond dat bekers uit polycarbonaat tussen de vijfhonderd en duizend maal hergebruikt kunnen worden. Ruim voldoende toch?

Wil je een de omzet een extra boost geven, kijk dan zeker eens naar onze shotglaasjes. Zeker in de horecasector is dit een echt topartikel!

Ecologische bekers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in ons gamma. Een super populair artikel in jeugdhuizen of studentenverenigingen, maar ook op fuiven en stadsfeesten zijn deze zeer geliefd. Bovendien kunnen we de herbruikbare bekers bedrukken met het logo van jouw stad of jeugdvereniging.

American Party

Organiseer je een Amerikaanse themafeest? Dan zijn de Amerikaanse Red Cups een must!

De mégagrote drinkbeker is bekend van Amerikaanse films en series zoals Scary Movie, Amercian Pie, Profect X, etc. 
De beker is zo populair dat er zelfs een liedje over gemaakt is:
https://www.youtube.com/watch?v=BKZqGJONH68

Met zijn inhoud van haast een halve liter is de plastic beker bekend in heel de wereld.
Vaak wordt de American Red Cup gebruikt op themafeesten, studentenfeesten, stadsfeesten, carnaval en tal van andere feestgelegenheden.

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »