Ruim aanbod onbreekbare kunststof bekers voor events en horeca!

Geen gewonden tijdens een feestnacht!

Vermits glas enorm breekbaar is en een groot risico geeft op gewonde feestvierders hebben veel organisators en horecauitbaters de overstap gemaakt naar drinkglazen uit polycarbonaat.

Polycarbonaat is een kunststofsoort, enorm hard en haast onbreekbaar: enkel maar voordelen dus!

Omdat het oog ook wat wil, hebben wij zeer mooie design kunststofglazen in de aanbieding: stevige plastic champagneglazen, wijnglazen, cocktailglazen, longdrinkglazen of halve liters, we kunnen ze allemaal aanbieden. 
Voor ieder feest of gelegenheid, voor elke zomerbar, discotheek, horecazaak of trendy beach bar hebben wij de geschikte drinkglazen.

Zo kan je de onbreekbare plastic champagneglazen vaak terugvinden op bedrijfsfeesten, bruiloften, luxe evenementen, verjaardagsfeesten en barbecues.

De stevigheid van het kunststofglas zorgt ook voor herbruikbaarheid. Hierdoor zal er minder afval te ruimen zijn op het einde van het festival of feest. En bovendien draag je op deze manier ook nog bij tot een beter leefmilieu. Testen in labo's hebben aangetoond dat bekers uit polycarbonaat tussen de vijfhonderd en duizend maal hergebruikt kunnen worden. Ruim voldoende toch?

Wil je een de omzet een extra boost geven, kijk dan zeker eens naar onze shotglaasjes. Zeker in de horecasector is dit een echt topartikel!

Ecologische bekers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in ons gamma. Een super populair artikel in jeugdhuizen of studentenverenigingen, maar ook op fuiven en stadsfeesten zijn deze zeer geliefd. Bovendien kunnen we de herbruikbare bekers bedrukken met het logo van jouw stad of jeugdvereniging.

Veiligheid en Stijl Hand in Hand: Kiezen voor polycarbonaat of polypropyleen glazen betekent niet alleen een veilige maar ook een stijlvolle keuze. Onze collectie biedt een breed scala aan ontwerpen die perfect passen bij elk thema of decor.

Duurzaamheid voorop: Door over te stappen op herbruikbare polypropyleen en polycarbonaat glazen, tonen organisatoren hun engagement voor duurzaamheid. Dit is een belangrijke stap richting verantwoord consumentisme en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Flexibiliteit voor Elke Gelegenheid: Of het nu gaat om een casual bijeenkomst of een formeel evenement, onze veelzijdige collectie heeft voor elke gelegenheid de perfecte oplossing.

Een Boost voor Jouw Branding: Met de mogelijkheid om de herbruikbare glazen te personaliseren, bieden we een unieke kans om jouw merk te versterken en zichtbaar te maken tijdens evenementen.

Economisch Voordelig: Investeren in duurzame glazen kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren, dankzij hun lange levensduur en herbruikbaarheid.

Milieuvriendelijke Keuze: Door minder wegwerpplastic te gebruiken, dragen we samen bij aan de vermindering van plastic afval en bescherming van onze planeet.

Kwaliteit die Lang Mee Gaat: Onze polycarbonaat en polypropyleen glazen zijn niet alleen giga sterk en duurzaam, maar behouden ook na zeer veel wasbeurten hun glans en helderheid.

Gepersonaliseerde Oplossingen: Wij bieden bedrukte maatwerk aan voor elke klant, zodat de glazen perfect aansluiten bij de identiteit en behoeften van jouw evenement of etablissement.

Een Verantwoorde Keuze: Door te kiezen voor herbruikbare en duurzame glazen, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst en zet je een stap vooruit in milieubewustzijn.

Door deze voordelen te integreren, benadrukken we niet alleen de functionaliteit en esthetiek van onze producten, maar ook het belang van duurzaamheid en verantwoord ondernemen in de evenementen- en horecabranche.

American Party

Organiseer je een Amerikaanse themafeest? Dan zijn de Amerikaanse Red Cups een must!

De mégagrote drinkbeker is bekend van Amerikaanse films en series zoals Scary Movie, Amercian Pie, Profect X, etc. 
De beker is zo populair dat er zelfs een liedje over gemaakt is:
https://www.youtube.com/watch?v=BKZqGJONH68

Met zijn inhoud van haast een halve liter is de plastic beker bekend in heel de wereld.
Vaak wordt de American Red Cup gebruikt op themafeesten, studentenfeesten, stadsfeesten, carnaval en tal van andere feestgelegenheden.

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »