Party Glow in the dark & Special effects make Up

Glow run, moon party, erotische party, neon evenementen, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard is de sfeerfactor op deze neon events zeer belangrijk. De bezoekers willen geprikkeld en entertaint worden. Glow in the dark verf is hierbij essentieel!

Tegenwoordig wordt er veel lichtgevende verf aangeboden, maar hier zit een heel groot kwaliteitsverschil in. Ook heeft niet iedere neon verf dezelfde werking in UV licht of blacklight.

Wij werken al jaar en dag samen met de firma PaintGlow. De verf wordt in Engeland geproduceerd en is van zeer hoogstaande kwaliteit. Deze glow in the dark paint is geschikt voor zowel UV-licht als blacklight.
Uiteraard is al onze glow in the dark make-up cosmetisch getest en bovendien is de neon verf gemakkelijk afwasbaar met water en zeep. Daarom is deze UV verf zelfs geschikt voor kinderfeestjes. Hoe cool zou het niet zijn om een lichtgevende tatoeage op een kinderarm te zetten! Fun verzekerd!

De verf met lichtgevend effect is geschikt voor lichaam en gezicht en is dankzij de tubes gemakkelijk aan te brengen en hygiënisch.

Professionele visagisten gebruiken de lichtgevende bodypaint vaak voor actrices, modellen shoots, zangeressen, danseressen etc. Zo is onze glow in the dark neon verf is al vaak gebruikt in diverse videoclips van popsterren.

Wil je nog een leuker effect bekomen? Combineer de UV bodypaint dan met de glittergel voor een spectaculair effect.

Voor het mooiste effect kan u de neon verf best in meerdere lagen aanbrengen alsook combineren met andere soorten lichtgevende verf.
Wij raden aan om de eerste laag steeds te laten drogen vooraleer een tweede laag wordt aangebracht.

Wat is het verschil tussen Glow in the dark verf en UV/blacklight verf?

Het grote verschil tussen deze twee make-up producten is dat glow in the dark verf zelfstandig kan oplichten in het donker zonder blacklight of UV licht. De verf moet eerst "opgeladen" worden onder blacklight of UV licht en kan dan afhankelijk van de duur van de oplaadtijd lichtgeven in het donker.
UV verf of blacklight verf kan dit niet. Deze neon verf heeft steeds een UV licht nodig.

Glow in the dark bodypaint zal ook feller en krachtiger oplichten in vergelijking met UV bodypaint.

{% if template == 'pages/index.rain' %} {% elseif product.image %} {% elseif collection.image %} {% elseif catalog.image %} {% else %} {% endif %}
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »